Novosti:
"CENTAR ZA OBRA Više Na našem tehničkom pregledu dočekat će vas stručno i ljubazn Više
O nama

Poduzetnička familija Ganjgo, rodom iz Mrkotića u općini Tešanj, 1997.godine prepoznaje poslovnu priliku i registuju firmu Ganjgo petrol d.o.o. Matuzići, Doboj-Jug sa osnovnom djelatnošću trgovina naftom i naftnim derivatima. Ostvaruju svoj poslovni cilj i ukazuje se potreba za proširenjem djelatosti.

2004. godine registruju firmu Autocentar Ganjgo d.o.o. Matuzići, Doboj-Jug gdje se vežu za „jako“ ime u automobilskoj industriji - HYUNDAI. Lijepo uređeni prodajni salon napuštaju i prva prodana vozila. Servisni centar HYUNDAI je obradovao vlasnike tih automobila i dodatno učvrstio odluku onih koji su se opredjelili za kupovinu ovog Koreanca.

Registracijom firme Ganjgo line d.o.o. 2007. godine zaokružuje se ponuda . Osnovna djelatnost je tehnički pregled svih vrsta vozila i prodaja rezervnih dijelova za teretna vozila. Kvalitetom usluge u svojoj stanici teničkog pregleda i atraktivnom ponudom rezervnih dijelova za teretna vozila već drži primat na širem području. U cilju unaprjeđenja svog poslovnja Firma postaje vlasnik prestižnog certifikata ISO 9001:2000.

Dolaskom u Ganjgo centar dočekat će vas stručno i ljubazno osoblje, brza i kvalitetna usluga i povoljne cijene!

Ganjgo line team